CV Training

CV workshop voor een modern CV

Wil je graag zelf een modern CV maken? Kies dan voor een CV met een sterk persoonlijk profiel en foto, waarmee je een goede eerste indruk maakt. Je CV wordt namelijk al binnen 15 seconden beoordeelt op het eerste gezicht. Zorg dat je potentiële werkgever, opdrachtgever of een recruiter binnen deze tijd het belangrijkste uit je CV kan halen. De eerste pagina met een onderscheidend persoonlijk profiel, je expertises en unieke competenties, is de belangrijkste pagina van je CV. Zorg er dus voor dat jouw meerwaarde voor het bedrijf hierbij gelijk overtuigend overkomt. Hoe je dat doet gaan wij je in deze CV workshop leren.

Hoe maak je een CV?

In deze CV training leer je precies hoe je een goede CV opbouwt, hoe je de aandacht op je persoonlijk profiel richt en wat er nu wel en niet in moet komen staan.

De punten die in deze CV workshop aan bod komen:
– CV opmaak en opbouw in de juiste volgorde
– Eventuele gaten in je CV kunnen opvullen
– Persoonlijk profiel maken m.b.v. een competentietest
– Je CV upgraden van MBO naar HBO niveau (bij persoonlijke ontwikkeling)
– Je functies, taken en verantwoordelijkheden op de juiste manier weergeven
– Je functieomschrijvingen, waar mogelijk, naar je wensrichting omzetten
– Een te summier CV uitbreiden met de juiste functiebeschrijvingen
– Een veel te lang CV samenvatten naar een overzichtelijk geheel

Van een gewone CV een Personal Brand CV maken op MBO of HBO niveau

Afhankelijk van de vraag en behoefte, kan de CV training op maat worden gemaakt, waarbij alleen de onderdelen worden toegevoegd die van belang zijn. Dit is vooral het geval bij een individuele CV workshop die wij één op één geven, zodat wij zo veel mogelijk kunnen inspelen op je hulpvraag.